Minor Empire
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 35 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Minor Empire
04 Mayıs 2018, Cuma, 22:00 
Bios Bar Alsancak

Biletler
1. Kategori – 35.00 TL


Kanada Folk Müzik Ödülleri'nde ve Kanada Bağımsız Müzik Ödülleri'nde “En İyi Dünya Grubu” ünvanlarını alan Minor Empire, Türkiye konserleriyle müzikseverlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz ay son albümleri 'Uprooted'ı yayımlayan, ABD’de Bağımsız Müzik Ödülleri’ne (IMA : Independent Music Awards) “Dünya Albümü” ve “Dünya Müziği Yapımcısı” kategorilerinde aday gösterilen Minor Empire, yeni albüm turnesiyle Türkiye'deki sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kariyerlerine başladıkları 2011 yılından bu yana, yarattıkları benzersiz tını ve popülerizme ödün vermeyen tarzları ile dünya çapındaki müzik eleştirmenlerinin ve dinleyicilerinin övgü ve beğenilerini toplamış olan Minor Empire, yapımcı/gitarist/besteci Ozan Boz ve vokalist/besteci Özgü Özman’in ikinci ülkeleri Kanada’da hayata geçirdikleri bir proje. Amerika ve Kanada’nın en gözde konser salonlarında ve festivallerinde müzikseverleri büyülemiş, albümleri dünyanın dört bir yanında radyo listelerine girmiş, kendilerine ait oluşturdukları marka ile müzikte evrenselliği ve uluslararası kaliteyi yakalamış bir grup.