“Ailecek Şaşkınız” Filmiyle Ahmet Kural Ve Murat Cemcir Optimum’a Geliyor


Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni filmi “ Ailecek Şaşkınız” ile İzmirliler ile buluşuyor. Yılın en önemli komedi filmlerinden biri olan    ‘ Ailecek Şaşkınız  ’  filminin İzmir galası, 6 Mart Salı günü saat 19:00’da Optimum’da gerçekleşecek.

Selçuk Aydemir’in senaryosunu yazıp yönettiği , ‘Ailecek Şaşkınız’ filmi İzmir galası için başrol oyuncularıyla birlikte İzmirli sinemaseverlerle buluşuyor. Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy’un paylaştığı “ Ailecek Şaşkınız” filmi izleyenlere kahkaha dolu bir film vaadediyor.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve ‘Ailecek Şaşkınız’ film ekibi, film gösterimi öncesinde saat 19:00’da düzenlenecek söyleşide sevenleri ile özlem giderip, ardından saat 19:30’da İzmir Optimum Avm Cinemaximum sinemalarında filmi İzmirlilerle birlikte seyredecek. İzmir Optimum’da yapılacak galada Ailecek Şaşkınız filmi, izleyenleri kahkaha ve eğlence dolu bir serüvene çıkartacak.

Filmin konusu
Babasının şirketini başına geçerek Ceo’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat’ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan’dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda restoran sahibiyle ilişki kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif’e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur.  “Ailecek Şaşkınız ” filminin oyuncuları İstanbul’da gerçekleşen galanın ardından İzmir seyircisi ile buluşacak.

Yorum Yap