KoruMar Ephesus – 2018 Yılbaşı Programı
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 0 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.


İzmir Selçuk bölgesindeki sanatçılı yılbaşı otelleri arasında yer alan KoruMar Ephesus, 2018 yılbaşı programı ile misafirlerini eğlenceye davet ediyor.
KoruMar otelleri, yeni yılda yepyeni oteli KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort ile muhteşem bir 2018 yılbaşı gala programı sunuyor.

KoruMar Ephesus Yılbaşı Programı 2018
Canlı müzik ile eğlencenin en aranan isimlerinden Altay, 2018 yılbaşı programı ile KoruMar Ephesus’ta sahne alıyor. Altay ile 2018 Yılbaşı Gala programı, zengin yılbaşı menüsü ve ilk kez sizlerle buluşacak yepyeni otel imkanlarıyla 2018’e kusursuz bir eğlence programıyla girin.

KoruMar Ephesus 2018 Yılbaşı Menüsü
Çilingir Tabağı: Rokalı rozbif rulosu, grisiniye sarılmış krem peynirli somon füme, dana dil füme, yoğurtlu semizotu, közlenmiş biber, patlıcan salatası, cevizli fava, vişne ile tatlandırılmış yaprak sarması, nar ekşili Antep ezme, İzmir tulum peyniri, Ezine beyaz peynir, domates, salatalık, limon.
Serpme Çiğ Köfte: Marul, kırmızı turp ve limon ile
Kıymalı Avcı Böreği: Naneli yoğurt sos ile
Korumar Salatası: Akdeniz yeşillikleri, meskulen yaprakları, cherry domates parmesan rendesi ve balzamik sos eşliğinde porçini mantarı, frenk soğanı ve demiglass sos ile lezzetlendirilmiş.
Hindi Madalyon: Kestane püresi, brokoli, havuç ve şehriyeli kuşüzümlü pilav eşliğinde, tane tarçın ve karanfil aromalı elma ile doldurulmuş.
Mevsim Meyveleri
Ayva Tatlısı
Terbiyeli işkembe çorbası veya mercimek çorbası

KoruMar Ephesus 2018 Yılbaşı Konaklama Paketleri
Yılbaşı Gala Yemeği + 2 gece Her şey dahil konaklama fiyatları kişi başı hesaplanmıştır.
Mavi Masa: 699 ₺
Sarı Masa: 749 ₺
Yeşil Masa: 799 ₺
Kırmızı Masa: 849 ₺

KORUMAR EPHESUS BEACH & SPA RESORT İLETİŞİM
0(232) 893 13 60
[email protected]
Pamucak Mevkii No:16 Selçuk/İzmir