KafePi Bornova – 2018 Yılbaşı Programı
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 4 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.


Yeni yıla en güzel nerede girerim sorularınıza yanıt olacak bol sürprizli ve hediyeli bir program hazırlığı yapan Outer Projects ve KafePi Bornova Köşk sizi 2018'in ilk ve unutulmayacak partisine davet ediyor!

Partinin yanında leziz bir mönü hazırlığına giden KafePi'nin çok çeşitli lezzetler sunan restoranında yılbaşı yemeği ile ağızlarınız tatlanacak, heyecanınızı samimiyetle kucaklayan köşkün her köşesinde farklı etkinlikler bulacak, arkadaşlık kurmak ve samimiyet duygusu ile eğlenebilmek adına bir çok ödüllü oyun ve hatta kendimizi evimizde hissedeceğimiz sürpriz ödüllü tombala bile oynayabileceğimiz, oyunlar bahane arkadaşlık şahane mottosu ile dört farklı dj performansı ile özgürce dans edebileceğimiz ve hatta sizi partiye hazırlamak adına trend olan makyaj uygulamalarına dahil olabileceğiniz, standları dolanabileceğiniz bu festival havasında geçecek etkinlikte yerinizi şimdiden ayırmanızı tavsiye ediyoruz.

Biletler:
Ön satış bilet fiyatı: 50₺
Kapıda bilet fiyatı: 70₺

Etkinlik programı ayrıntılı bilgisi çok yakında sizin tarafınıza sunulacaktır. Rezervasyon bilgisi ve diğer tüm sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
[email protected]
[email protected]

KafePi güvenlik ekipleri ve Outer Organizasyonu uygun görülmeyen kişileri etkinlik alanına almama hakkını saklı tutar.