Holifest İzmir 2017
Geçmiş Etkinlik


Dünya’nın 50’den fazla ülkesinde her yıl coşkuyla kutlanan Geleneksel Hint Kültürünün en büyük bayramı olan HoliFest, Türkiye’de ilk defa orijinal konseptiyle 2016 Nisan ayında 5000 kişinin katılımıyla İstanbul’da kutlanmıştır. Bir çok ana haber bülteninde ve basın yayın organında yer alan ve 2016’nın en ses getiren etkinliği olan Holifest İstanbul bu sene İstanbul’dan sonra İzmir’de!

Misafirlerimiz şehrin karmaşasından uzaklaşarak,etkinlik alanında Hint mutfağının birçok çeşidini bulacakları restoranlar, Hint kınası atölyeleri, Hint dans grupları, dünyaca ünlü Hintli DJ’ler, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butiklerle Hint kültürünün tüm güzelliklerini tadacaklar ve baharın gelişini müjdeleyen müthiş bir Holi festivalinin coşkusunu yaşayacaklar.. Sıradan bir cumartesi gününüzü rengarenk bir bahar festivaline çevirecek bu organizasyon kapılarını saat 12’de misafirlerine açıyor ve gecenin geç saatlerine kadar DJ programı, dans gösterileri, her saat başı boyalara bulanacağınız bir eğlenceyle size unutulmaz bir gün yaşatmayı vaat ediyor..

Hint Mitolojisinde de yer aldığı gibi, haydi hep beraber barış, mutluluk, huzur ve aşk dilekleriyle rengarenk kutlayalım iyinin kötüye karşı zaferini, doğa ananın uyanışını!

Holifest İstanbul’16 Aftermovie
https://www.youtube.com/watch?v=4H9XioSLzyY

►TARIH

06 Mayıs 2017
12.00 – 00.00
Etkinlik ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

►İLETİŞİM

Istanbul Student Life Org. Şti.: 0212 216 47 52

Sponsorluk ve ekstra bilgi için; [email protected]

* Etkinlikte kullanılacak boyalar sağlığa zararı olmayan, bitkisel ürünlerdir.
* Etkinlikte 18 yaş limiti yoktur.
* Istanbul Student Life Organizasyon Şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri etkinliğe almama hakkına sahiptir.

Istanbul Student Life Organizasyon Şirketi’nin internet sitesi ve sosyal medya linkleri;

https://www.facebook.com/istanbulstudentlifeorganization
www.istanbulstudentlife.com
instagram: @istanbulstudentlife