Tarja
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 124 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Tarja
09 Şubat 2017, Perşembe, 21:30 
İzmir Arena

Biletler
Balkon Erken Giriş – 148.50 TL
Balkon – 124.50 TL


Tarja, eşsiz sesi ve muhteşem performansıyla The Shadow Shows 2017 ve %100 Metal konserleri kapsamında 9 Şubat tarihinde İzmir Arena’da ve 10 Şubat günü İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta! 

Finlandiya rock sahnesinin en parlak yıldızı, soprano solist Tarja, şüphesiz ki müzik dünyasında en tanınmış Fin yüzlerinden.

Tarja Soile Susanna Turunen-Cabuli'nin 17 Ağustos 1977'de 500 kişinin yaşadığı minik bir köyde dünyaya geldi. Müzik, en başından beri tüm hayatının gidişatını belirledi. Yürümeyi bile öğrenmeden önce şarkı söylemeye başladı; akraba partilerindeki performansları, yaratıcı şarkı sözleri ve ailesinin ona 6 yaşında aldığı piyanodaki armoni yeteneği ile geleceğini çoktan belirlemişti. Sahne ışıklarının ve dikkatlerin üzerinde olması Tarja'nın adeta kaderindeydi.

Henüz 15 yaşındayken evinden ayrılıp, kendi imkanlarıyla müzik eğitimine başlayan Tarja, şarkı söylediğinde hem öğrenci hem de öğretmenlerin gözlerini dolduran bir okul birincisi olarak mezun oldu. Şarkıcılığının yanısıra, piyano, flüt ve davul da çalan sanatçı 1996 yılında sınıf arkadaşı Tuomas Holopainen ile birlikte Nightwish’i kurdu. Kadrosunda olduğu 10 yıl içinde Nightwish grubuyla dünya çapında tanınan ve saygı duyulan bir ses haline geldi. 2006 yılında kişisel nedenlerle gruptan ayrılarak solo çalışmalarına yönelen Tarja, dünya çapında birçok opera ve rock projesinde adından övgüyle söz ettirmeye devam ediyor.