Bu Yarışmayı Kaçırmayın! Ödül 3 Bin Lira!


Bayraklı Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği ulusal fotoğraf yarışması için son başvuru tarihine bir aydan az bir süre kaldı. ‘Bayraklı'nın sokakları’ konulu ve son başvuru tarihi 14 Ekim 2016 olarak belirlenen yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. İzmir'in kurulduğu yer olan Bayraklı, İzmir'in yeni tarih, turizm, kültür ve ticaretin merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tarihi Smyrna Antik kentine ev sahipliği yapan Bayraklı Belediyesi, ilçenin doğal, tarihi varlıklarıyla günlük yaşamının tanıtımı amacıyla ‘Bayraklı'nın sokakları’ konulu ulusal bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 14 EKİM
Son başvuru tarihi 14 Ekim 2016 olarak belirlenen yarışmaya bir aydan az bir süre kaldı. Yarışma sonucunda birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye ise bin lira para ödülü verilecek. 3 kişiye mansiyon (500 lira), 18 yaş altı teşvik ödülünde dereceye girecek üç kişiye ise 250 lira ödül verilmesi kararlaştırıldı. Yarışmayla ilgili şartnameye  www.bayrakli.bel.tr  adresinden ulaşılabilecek. Yarışmaya katılacaklar ayrıca 0 (232) 345 90 91-92 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilecek.  

SEÇİCİ KURULDA KİMLER VAR
Yarışmanın seçici kurulunda ise Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kültür Müdürü Selin Orhan, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Arif Ziya Tunç, Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Kazım Çapacı,  Gazeteci Lütfü Dağtaş ve fotoğraf sanatçısı Ömer Gemici yer alıyor.


    Yorum Yap