Renkli Koşu Color Sky 5K
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 80 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.


Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği işbirliğinde yapılan Renkli Koşu Türkiye 3.yılında İzmir'de!

Festival alanı saat 9-17 arası açıktır.
Renkli Koşunun başlama saati 14:00. Müzik:11-17.

Color Sky 5K İzmir 2016 Renkli Koşu Festivali 25Eylül’de İnciraltı Kent Ormanı’nda, kaçırmayın!

Renkli Koşu nedir?
Her bir kilometrede kurulu renk istasyonlarımıza ulaştığınızda, ekibimiz ve gönüllüler tarafından, farklı Color Sky renkleriyle dizayn edilen renkli toz yağmuruna tutulacaksınız. Bitiş alanına vardığınızda beyaz T-Shirtleriniz ve siz, Color Sky renklerine bürünmüş olacaksınız.

Renkli toz nedir?
Tüm dünyada renkli koşularda kullanılan toz, gıda boyasıyla renklendirilen %100 mısır nişastasıdır. Renkli toz izleri bir yıkamadan sonra büyük oranda çıkar ancak bazı katılımcılarda renklerin çıkması daha uzun sürebilir. Renklerin daha kolay çıkması için özellikle güneş kremi ve saç kremi kullanınız, diğer tavsiyeler burada.

Koşu Paketi
· Color Sky 5K logolu T-Shirt
· Koşucu numarası (bib)
· Renkli toz (Finish Festivaline saklayın)
· Color Sky 5K logolu geçici dövme
· Koşucu bilekliği

Yoğun istek üzerine Websitemizden 18 Eylül saat 21:00’a kadar kadar satın aldığınız paketler adresinize kargolanabilecek. Paketleriniz kargoya 19 Eylül'de verilecektir.

Etkinlik alanında teslim almak için: Ödemeyi yapan kişi tüm paketleri sipariş numarası ve kimliğiyle etkinlikten 1 gün önce 11:00-17:00 arasında teslim alabilir. Şehir dışından gelen katılımcılar paketlerini etkinlik günü saat 09:00-12:00 arasında teslim alabilir. Koşu günü saat 12:00’dan sonra koşu paketi verilemeyecektir. Ödemeyi yapan kişi gelemeyecekse onun kimlik fotokopisini getirmeniz yeterlidir.