Erhan Ali Yılmaz'dan "Mindfulness Modern 101"
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 199 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Erhan Ali Yılmaz'dan ‘Mindfulness Modern 101’
09 Aralık 2018, Pazar, 10:00
Kordon Hotel

Biletler
Normal Dönem -299.00 TL
İndirimli Dönem – 199.00 TL

Erhan Ali Yılmaz'dan Mindfulness Eğitimi 101, 9 Aralık’ta İzmir “Kordon Otel – Pasaport”ta…

Uluslararası konuşmacı ve yaratıcı yönetmen Erhan Ali Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu, açıldığı günden itibaren farklı şehirlerde binlerce kişiye ulaşan, bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış verilere dayanan, beynimizi yeniden yapılandırmayı öğrendiğimiz zihinsel fitness programı ‘Mindfulness 101’, İzmir Kordon Otel-Pasaport’ta sizlerle buluşuyor.

Harvard'lı psikolog Matthew A. Killingsworth 2010 yılında 2250 kişiden toplanan 250.000 data üzerinde bir araştırma yapıyor ve uyanık olduğumuz zamanın %47'sinde dikkatimizin yaptığımız iş dışında başka yerlere dağıldığı ve bu durumun kronik mutsuzluğun başlıca sebeplerinden biri olduğunu keşfediyor.

Odaklanamama ve düşüncelerde kaybolma malesef hayat kalitemizi önemli ölçüde düşürüyor. Yine de karamsarlığa kapılmamıza gerek yok, çünkü bazı iyi haberler de var.

Mindfulness, çoğumuzun hayatında olan bu probleme basit ve etkili bir çözüm sağlıyor.

Mindfulness nedir?
Mindfulness zihinsel bir beceridir. Dikkatimizi geliştirerek, iç ve dış dünyamızda olan olayları yargılamadan gözlemleyebilmek olarak tanımlanır. Harvard'da 30 yıldır araştırılan, etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış mindfulness egzersizleriyle, yorgun beyninizi dinlendirirken dikkatinizi güçlendirebilirsiniz.

Oprah'dan Apple CEO'su Tim Cook'a, Michael Jordan'dan Keanu Reeves'e, Amerikan deniz piyadelerinden, Olimpiyatlarda tüm zamanların en iyi sporcusu Michael Phelps'e kadar otuz milyon Amerikalı'nın uyguladığı Mindfulness egzersizlerini kolayca öğrenip günde yalnızca 10 dakikanızı ayırarak 2 hafta içinde Mindfulness egzersizinin hayatınızın her alanında yaratacağı faydaları deneyimleyebilirsiniz.

Eğitime kimler katılmalı
Modern hayatın stresi altında çalışan, odaklanamayan, mutlu olmakta zorluk çeken, zihinsel olarak çabuk yorulan, iş ve özel hayatı dengelemek isteyen herkes.

Eğitimde kazanılan beceriler:
Düşüncelerin günlük hayatı etkilemesini yönetebilme
Odaklanabilme
Mutluluk düzeyini artırma
Dikkati geliştirme
Stresli durumları yönetme ve günlük hayat stresini azaltma
Beden ve zihin farkındalığı kazanma
Zor duygularla başa çıkma
Aktif dinlemeyle ilişkileri dönüştürme

Eğitim Programı:
Kayıt ve kabul: 09:30 -10:00
İlk bölüm:10:00-12:30
Öğle arası:12:30-13:30
İkinci bölüm:13:30-17:00

Erhan Ali Yılmaz kimdir?
‘Erhan Ali Yılmaz son 10 senede Miami, Stockholm, Riga, Kiev ve İstanbul'da yaşadı. Bu süre zarfında bir yandan Diesel, Starbucks, Nokia, Vodafone, Audi ve Nivea gibi dünyanın en iyi markalarına hizmet verdi, diğer taraftan da uluslararası pek çok üniversite ve konferansa eğitimci ve konuşmacı olarak katıldı.

2011 yılının sonlarında nörobilime olan merakı sayesinde Mindfulness kavramıyla tanıştı. Sonrasında uyguladığı Mindfulness egzersizleri hayatını olumlu anlamda dramatik şekilde değiştirdi. Bu olay yaşamında bir dönüm noktası oldu ve kariyerinin devam eden yıllarında profesyonel dünyadan arta kalan zamanını mindfulness kavramı üzerine yaptığı çalışmalara adadı.

2015 yılında Mindfulness kavramını Türkiye’de duyurmak ve daha çok hayata pozitif anlamda dokunmak için Mindfulness Academy’i kurdu.2016 yılında Türkiye'de ve uluslararası alanda  300'ü kurumsal yönetici olmak üzere 2000 üzerinde kişiye Mindfulness eğitimi verdi.  Erhan Ali Yılmaz, bugün Mindfulness Academy’de yurt içi ve yurtdışında mindfulness temelli eğitimler vermeye devam ediyor.
Sıkça sorulan sorulara cevaplar* Eğitim için bir yaş sınırlaması olmasa da içerikten keyif alabilme ve takip edebilme açısından 14 yaşından büyüklerin katılmasını tavsiye ediyoruz. * Sizi sıkmayacak elbiseler giyerek gelirseniz egzersizlerde daha rahat eder, eğitimden daha fazla keyif alırsınız.’

* Eğitim süresince her saat başı molalar olacaktır.