Eric Morris Sistem Meltem Cumbul İle Mega Seçim Yolu Alt Kişilikler
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 450 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Meltem Cumbul
14 Eylül 2018 18:30
TOY İzmir Ege Perla

Biletler
450.00 TL

Eric Morris Sistem Meltem Cumbul İle Mega Seçim Yolu Alt Kişilikler

Mini Atölyesi 14-15-16
Eylül'de TOY İzmir Ege Perla'da gerçekleşecek.

‘Eric’le 2005 yılı Haziran ayı 5657 Wilshire adresi önündeki cafede sabah 9:30’da buluştuğumuzda ben Los Angeles’a sadece on günlüğüne gelmiştim ve üç yıl kalmak gibi bir düşüncem yoktu. Gelin görün ki akrep burcu, takıntılı, tutkulu, hiçbir zor şart karşısında yılmayan, kendini yarattığı ve öğrettiği metoda adamış bu dahiyle biraz vakit geçirince öncelikle özgürleşme sürecini bana yaşatacağını kavrayıp, onunla yolculuğa çıkmaya çok istekli olduğumun farkına vardım…


Eric Morris Sistem aracılığı ile kendinize yapacağınız bu yolculukta, cemaat toplumunda birey olma zorluğunun üzerinizde yarattığı korkuya, duygularınızı para karşılığı sattığınız gerçeğiyle karşılaştığınızdaki hayal kırıklığınıza, tipolojilerden karakter yaratma isteğindeki başarısızlığınıza kadar sosyolojik ve psikolojik bir sürü süreçten geçmeye hazır olun.’

Meltem Cumbul

Eric Morris Sistem
Eric Morris, Sistemi ikiye ayırır: Enstrüman ve İşçilik.

Enstrüman:
Bir piyano olsaydık, düzgün ses çıkarabilmemiz için akort edilmemiz gerekirdi ki eser bizim aracılığımızla çalınabilsin. Bir karakteri en gerçek noktadan yorumlayabilmemiz için öncelikle dönüşüme açık olabilecek bir kendimize ihtiyacımız var. Sistem bunu sağlamak için 1200'e yakın egzersiz olanağı sunuyor.

İşçilik:
İşçilik; Zorunluluk, Seçim ve Seçim Yolları olarak üçe ayrılır. Seçim Yolları 32 tanedir. Bu 32 tanesinden bir tanesi olan Mega Seçim Yolu Alt kişilikleri 3 günlük atölye çalışmamız sürecinde deneyimleyebileceksiniz. Bu araca ulaşırken çalıştığımız karakterin tüm zorunluluklarını karşılayabildiğine de tanıklık edecektir. Alt kişilik çalışması sırasında yardımcı olabilecek yaklaşık 6 ayrı seçim yolu da öğretilecektir.

Not:
Sistemin yaratıcısı Eric Morris; Hayal Etme ve Alt Kişilikler üzerine Mini Kamp düzenliyor. 20-21-22-23 Eylül Arrowhead Los Angelas'ta düzenlenecek kampa katılmak isterseniz www.ericmorris.com adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Katılımcıların dikkatine: mini atölyeye; oyuncak, boya malzemeleri (pastel boya), resim defteri, müzik arşivi, kulaklık ve 1 adet ezber tirad ile atölyeye katılmaları gerekmektedir.