Kırmızı Balık Denizaltı Müzikali
22 Ağustos 2024, Perşembe, 19:00
Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu

“Kırmızı Balık Denizaltı Müzikali” sahnede sizleri bekliyor! Youtube’ de izlenme rekorları kırarak  bir milyardan fazla kişi tarafından dinlenen, 7’den 70’e herkesin sevgilisi olan, Kırmızı Balık Hüseyin Öztürk’ün imzasıyla tiyatro sahnelerinde…
Hüseyin Öztürk tarafından sahneye konulan “Ceviz Adam Müzikali” ve “Mini Mini bir kuş Müzikali” büyük ilgi ve beğeni ile sahnelerde gösterimlerine devam etmektedir.

“Kırmızı Balık Denizaltı Müzikali” eşsiz dansları, görsel şölenleri, güçlü sahne prodüksiyonu ile Kırmızı Balık , Yummi (Yengeç), Benekli (Deniz Yıldızı), Deniz kızı Lena sahnede çocukları bekliyor…

“Kırmızı Balık Denizaltı Müzikali” çocukları interaktif bir şekilde hem eğlendirip hem de düşündürmeyi hedefliyor. Oyunun içinde Kırmızı Balık ve arkadaşları Alfabedeki harflerimizi, deniz ve çevre temizliğini, diş ve ağız sağlığının önemini ve Arkadaşlığın ne kadar önemli olduğunu öğretiyor.

”Pedagog onaylıdır”
”Psikolog: Sedanur Korkmaz”

Yazan ve Yöneten: Hüseyin Öztürk
Genel Koordinatör: Emre Öztürk
Sahne Amiri: Miray Çelik
Ses Işık: Murat Ünal
Dekor Tasarım: Tuğçe Öztürk
Maskot Tasarım: maskotcu.net
Müzik: Murat Aşkan
Afiş tasarım: Ömer Işık
Organizasyon: Berkan Öz @etkinlikzamani
Etkinlik Kuralları– 0-7 yaş aralığı için uygundur.
– Etkinlik süresi 40 Dakikadır.
– Etkinlik başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekanda hazır olmanızı önemle rica ederiz.
– Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır.  Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır.
– Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. Biletler tek kişiliktir.
– Organizasyon firması gündeme dair olumsuz bir durumda etkinliği erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
– Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
– Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.
– İade veya değişiklik yapılmayacaktır.