Son Feci Bisiklet
21 Ocak 2018, Pazar, 21:00 
Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
1. Kategori – 45.00 TL

1. Kategori – 27.00 TL

Son Feci Bisiklet, 21 Ocak'ta İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu sahnesinde sevdiğiniz şarkıları seslendirecek.

Ankara çıkışlı indie grubu 2013’te kuruldu, ilk kısaçalar ‘Son Feci’ ile yerli sahne takipçilerinin kalbini bir çırpıda çaldı. Son yıllarda durdurulamayan bir furya olarak büyüyen enteresan isimli grup kategorisinin en sevilenlerinden biri oldu. Yükselişe geçen yerli alternatif sahnenin başrol oyuncularından birine dönüştü. 2015’te yayımladığı ilk uzunçalar ‘Vesaire’nin ardından sahne almadık festival ve mekân bırakmadılar. Verdikleri kısa bir aradan sonra gümbür gümbür konserlerine  devam ediyorlar. Merak uyandıran şarkı sözleri, akustik melodiler, eğlenceli bir performans sizleri bekliyor.

Son Feci Bisiklet, 2011 yazında Arda Kemirgent (vokal, gitar) ve Can Sürmen (davul) tarafından Ankara'da kuruldu. Sanılanın aksine bisiklet sporuyla bir ilgisi bulunmayan ikili, grubun ilk 6 şarkısını kaydedip Son Feci EP adı altında dinleyiciye sundu.

Şarkılara gösterilen ilgiden hoşnut olan ikili, gruba Efe Güner (bas gitar) ve Erkin Sağsen'i (gitar) katıp ilk konserini Ankara'nın Manhattan'ında verdi. Aynı dönemde Babajim Stüdyosu'nun düzenlediği 2. Be the Band yarışmasında ilk 10 grup arasına girmeyi başaran ve Roxy Müzik Ödüllerinde finale kalan Son Feci Bisiklet; 2012'yi beste çalışmaları ve çeşitli konserlerle süsledi.

Bu dönemde grupta bir oyuncu değişikliğine gidildi ve bas gitara Efe Güner'in yerine Ozan Özgül geldi. Bu değişiklikten sonra 2 yeni single çıkaran grup, son olarak Bu Kız isimli single’ını yayınladı ve konser trafiğini yoğunlaştırdı.