Mesut Süre & Cihan Talay & Cem İşçiler Stand Up Gecesi
Geçmiş Etkinlik

Mesut Süre & Cihan Talay & Cem İşçiler Stand Up Gecesi
15 Aralık 2017, Cuma, 20:30 
İsmet İnönü Sanat Merkezi

Biletler
1. Kategori – 39.50 TL


Mesut Süre, Cihan Talay ve Cem İşçiler harika gösterileriyle İnönü Sanat Merkezi'nde sizlerle…
‘Mesut Süre, Cihan Talay ve Cem İşçiler harika gösterileriyle aynı sahnede ve ilk defa Bursa Sanat Mahal’de. Her hafta BKM Mutfak Çarşı’da sahneye çıkan 3’lü gelen taleplere artık kayıtsız kalamadı ve turneye çıktı. 2 perde sürecek olan stand up gecesi’nde en iyi performanslarıyla sahneye çıkıyorlar. Uzun yıllar Rock FM'de ve şu anda Joytürk’te “Rabarba” programını icra eden, hafta içi her gün aralıksız sürdürdüğü radyo yayınları ile büyük beğeni toplayan Mesut Süre, tek kişilik gibi görünen gösterisinde seyirciyi kısa sürede oyunun içine çekerek aslında çok kişilik bir gösterinin kapılarını izleyiciye aralıyor. 7’den 70’e her kesime hitap eden gösteri yapısıyla Süre, modern zamanların Huysuz Virjin’i olarak anılıyor.

Ülkenin ilerleyen mizahına, sahnede durularak da katkıda bulunabileceğine inanan Cihan Talay, uzun yıllara dayanan doğaçlama tiyatro tecrübesi ve kısa bir süredir parçası olduğu skeç ekibiyle üretmeye devam eden komedyen, İstanbul ve farklı şehirlerdeki pek çok tek kişilik gösterilerindeki performansıyla da adından söz ettirmeyi başardı.

Cihan Talay, stand up gösterisinde mahalle yaşamındaki gözlemlerinden ve ailesinden bahsediyor.’Yaşayınca değil anlatınca komik’ şeklinde mizaha yaklaşımını özetleyen komedyen, ‘Babam hala gösterimi izlemedi, belli ki gelmeyecek; geri kalan herkesi bekliyorum.’ açıklaması ile seyircisine açık çağrıda bulunuyor.

Bugüne kadar 10 ilde, 200'den fazla sergilediği tek kişilik gösterisi ‘Açık Konuşuyorum’'a şartlar gereği, popülarite anlamında hayatındaki değişiklikleri de eklediği yeni gösterisi ‘Komik olan ben değilim’ ile devam eden Cem İşçiler, stand up'a ilk başladığı zamandan bugüne uzanan, hem çalışıp hem de sahneye çıkan, izleyicisiyle çoğu kez metrobüslerde karşılaştığı için bir türlü ‘Sahne Sanatçısı’ havasına bürünemeyen komedyen, yine aileden birisiymiş gibi eğlendirecek.’