Manken Değil İtfaiyeciler

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası'nda madalya mücadelesi veren kadın itfaiyeciler, performanslarıyla olduğu kadar güzellikleriyle de dikkat çekti.


Türkiye Kadın İtfaiye Takımı ile birlikte 2'nci Kat Kule Tırmanma, 100 metre, ev geçme, denge üzerinden geçme, 2 metre engel üzerinden atlama, 18 santimetre genişliğinde 8 metre üzerinden hortumlarla geçme, yanan tavayı söndürme ve motopomp gibi birbirinden renkli yarışlarda ter döken Belarus, Bulgaristan, Rusya, Hırvatistan, Kazakistan ve Çekyalı kadın itfaiyeciler, performanslarıyla olduğu kadar güzellikleriyle de dikkat çekti.


Özellikle eski Doğu Bloku ülkelerinden gelen kadın itfaiyecilerin başarısı dikkat çekti.


Güzel fizikleriyle dikkat çeken, itfaiyeciden çok mankenleri andıran genç sporcular, İzmir'in güzel ikliminde kısa sürede kaynaşarak örnek dostluklara da imza attı.


Yangın söndürme ve kurtarma sporlarının dünyadaki en zor spor dalı olduğunu söyleyen kadın itfaiyeciler, atlet kadar hızlı ve halterci kadar güçlü olmaları gerektiğini ifade etti.


İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası'nın kadınlar kategorisinde tüm madalyaları Rusya Federasyonu, Belarus ve Çekya'dan gelen sporcular kazandı.










    Yorum Yap