Karşıyaka Pazar Festivali: Iyeoka – Triggerfinger
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 100 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Karşıyaka Pazar Festivali: Iyeoka – Triggerfinger
06 Ağustos 2017, Pazar, 20:30 
Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
1. Kategori – 120.00 TL
2. Kategori – 100.00 TL


Iyeoka ve Triggerfinger, Karşıyaka Pazar Festivali kapsamında 6 Ağustos'ta Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda…

Iyeoka;

‘Simply Falling’ adlı şarkısıyla listeleri alt üst eden Amerikalı sanatçı, eğitmen, şair, aktivist ve TED Global üyesi Iyeoka, 6 Ağustos'ta Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosunda…

Müziğe olan tutkusunu The Rock By Funk Tribe grubu ile kariyerine dönüştüren Iyeoka, o güne kadar yazdığı şiirleri caz, soul ve blues’la buluşturunca ortaya eşsiz besteler çıktı. İlk solo albümü ‘Black and Blues’'u 2004'te Phanai etiketiyle yayınlayan Iyeoka, U2'nun hit parçalarından ‘Desire’'ı da cover'ladığı albümü ‘Hum The Bass Line’'ı 2008 senesinde dinleyicileriyle buluşturdu. 2011'de R&B şarkı kategorisinde ‘Bağımsız Müzik Ödülleri’ne aday gösterilen sanatçı, Femi Kuti, Zap Mama ve Soulive gibi blues, soul ve cazın önemli isimleriyle beraber aynı sahnede performans sergileyerek müzik dünyasındaki yerinin kalıcı olduğunu kanıtladı.

Sesi ve vokaliyle Nina Simone'a benzetilen Iyeoka,sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir akşam için İzmir'dehayranlarıyla buluşuyor.

Triggerfinger:
Lykke Li'nin popüler parçası I Follow Rivers'a yaptığı akustik cover'la gündeme yerleşen Belçikalı rock grubu Triggerfinger, 6 Ağustos'ta Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosunda…

1998 yılı'nda kurulan Belçika'lı rock grubu Triggerfinger ilk albümlerini 2004 yılında çıkardı. Triggerfinger'ın müziği yetişkin dinleyiciler tarafından Led Zeppelin, yeni nesil tarafından ise Queens of The Stone Age'e benzetiliyor.3 albümlerinin yanı sıra 'Faders Up' adında bir de canlı albümleri bulunan Triggerfinger; Lykke Li'nin popüler parçası 'I Follow Rivers'a yaptığı akustik cover'la da Belçika ve Hollanda listelerinde zirveye yerleşmeyi başardı.

Diskografi:
2004 – Triggerfinger
2007 – Faders Up
2008 – What Grabs Ya?
2011 – All This Dancin' Around

Vokal: Ruben Block
Bass: Paul Van Bruystegem
Davul: Mario Goossens