Flört – Başıbozuk
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 45 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Flört – Başıbozuk
11 Temmuz 2017, Salı, 20:00 
Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
1. Kategori – 45.00 TL


Flört ve Başıbozuk 11 Temmuz'da Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda aynı sahneyi paylaşacak.
Flört
Son albümleri Aşk Böyleymiş Meğer ile kitleleri kendine bir kez daha hayran bırakan Flört; Onun Adı Hasan, Rasta Baba, Yalnızlık Mevsimi, Cemiyette Pişiyoruz gibi klasiklere sahip. Filmler için yaptıkları soundtrackleri ve konserlerindeki enerjileri ile kendilerine hayran bırakan Flört bir kez daha yüzlerde gülücük bırakmaya geliyor.

Bekarlar ile başlayıp Kim Bunlar ile devam eden ve en son evrildiği haliyle Flört, yaptıkları analog kayıtlar ile dijitalin hissiz sound'undan uzak durup, rock'n roll'u Anadolu ezgileriyle buluşturuyor ve ülkenin müzikal geçmişini en saf haliyle sunuyor.

Başıbozuk
2003 yılında Tibet Çakar ve Cüneyt Aykulteli tarafından İzmir'de kuruldu. Bas gitarda Cemal Kayaoğlu ve davulda Onur Yıldırım ile ilk kadrosunu oluşturduktan sonra beste çalışmalarına yoğunlaşan grup, 2004 yılından itibaren ilk kayıtlarını yayınlamaya başladı. Çeşitli organizasyonlarda da yer almaya başladıktan sonra 2006 yılında Yak Işıkları isimli şarkısı ile nokiasupersound yarışması ile geniş kitlelere ulaştı. 2006 yılından itibaren kadrosuna saksafon ve klavyede Ozan Çoruk'u dahil eden grup İzmir ve çevre illerde birçok sahne çalışması yaptı. 2011 yılında davula Ulaş Artukoğlu'nun geçmesi ile albüm kayıtlarını yapan grup 2012'de ilk albüm çalışması olan ‘Karanlıkta’ yı arpej yapım etiketi ile yayınladı.

Sahne ve albüm çalışmalarına devam eden grup sırası ile Aynalar ve Altınözü isimli single çalışmalarını yayınladı. 2016'da ‘Hemofili’ isimli albümü yayınlandı.