İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Kutlamalarına Bisikletle Gitti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, daha çok Avrupa ülkelerinde rastladığımız “başkanların işlerine bisikletle gitme” alışkanlığını Türkiye’de hayata geçiren başkanlar arasında yerini aldı. Sabahları işe bisikletle gelen, şehir merkezindeki etkinliklere bisikletiyle katılan Soyer, devletin kendisine tahsis ettiği korumaları da kullanmıyor.


31 Mart seçimlerinde şehir içi bisiklet kullanmayı teşvik etmek amaçlı bisikletle işe gideceğini söyleyen Tunç Soyer, geçtiğimiz günlerde bisiklet binerek işe giderken görüntülenmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer şimdi de 23 Nisan kutlamalarına bisikletle gitti.

Konak'ta bulunan belediye binasından Cumhuriyet Meydanı'na bisikletiyle giden Soyer'i görenler, cep telefonları ile bu anları kayda aldı.


23 Nisan’a damga vuran kare!
İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan’a damga vuran fotoğraf karesi ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den geldi.


Soyer, sosyal medya hesaplarından bir bebeğin kafasından kendisini öperken ki fotoğrafını, “Ne unutulmaz bir gündü! İzmir’in çocuklarını şehrimizin karar süreçlerine dahil edeceğiz. Onları yılda tek bir gün yönetici koltuğunda misafir etmekle kalmayacağız. Yıl boyunca düşüncelerini aktarabilecekleri, Çocuk Belediyesi gibi yenilikçi mekanizmalar kuracağız” notuyla paylaştı.

    Yorum Yap