Jay Jay Johanson
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 40 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Jay Jay Johanson
09 Mart 2017, Perşembe, 21:30 
Container Hall

Biletler
Ayakta – 50.00 TL

Ayakta – 40.00 TL

İsveç'in dünyaca ünlü sesi Jay-Jay Johanson, 9 Mart'ta İzmir Container Hall'de sevenleri ile buluşuyor!

Müzik kariyerine çok genç yaşlarda başlayan ve yayınladığı her albümde farklı müzik türlerini deneyimleyen Jay-Jay Johanson, trip-hop’tan electro-clash’e, downtempo’dan indie’ye oldukça zengin bir repertuvara sahip. Jazzy ve trippy vokalleriyle dikkatleri üzerine çeken Johanson’un yarattığı karanlık ve mistik atmosferin cazibesi, müziğinin sınırlarını genişletebilmesindeki en önemli etkenlerden biri.

1996 yılından beri müzik dünyasının içinde olan, verdiği konserlerle Türkiye’de de geniş kitlelere ulaşan Johanson, şöyle geriye doğru baktığımızda ‘Far Away’, ‘Believe In Us’, ‘So Tell the Girls That I'm Back In Town’, ‘Mr. Fredrikson’, ‘Time Will Show Me’ gibi dillere pelesenk olmuş birbirinden başarılı şarkılara imza attı.

Son olarak 2015 yılında 'Opium' isimli albümüyle karşımıza çıkan Jay-Jay Johanson, en sevilen parçalarını ardı ardına seslendireceği performansıyla, 11 Mart Cumartesi akşamı Roxy İstanbul'da unutulmaz bir geceye sizleri davet ediyor. Warm up'ta ise Türkiye'nin en sevilen radyocularından DJ Ekim Baykara sahnede olacak.