Zumba Mega Masterclass Ege
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 56 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Zumba Mega Masterclass Ege
11 Şubat 2017, Cumartesi, 14:00 
Container Hall

Biletler
Ayakta – 56.00 TL

Zumba Mega Masterclass Ege 11 Şubat Cumartesi günü Container Hall İzmir’de!

Türkiye’nin Zumba® Master Trainer’ı ZES (Zumba Education Specialist) Didem Zeybek , Amerika ZES Toplantısı dönüşünde 11 Şubat 2017’de Mega Masterclass Ege de, ekibiyle beraber İzmir’de Container Hall’da sizlerle olacak.

Dünyanın en popüler grup fitness egzersizi Zumba®nın Türkiye’deki  Master Trainer’ı Didem Zeybek ve Zumba ® GOLD ZES’i Ecem Özcan Kuntay ile eğlenceye hazır mısınız?

Zumba® Fitness dünyanın bir numaralı grup egzersizi olarak 180 ülkede, 200.000 lokasyonda, ev kadınlarından, Dünya starlarına kadar  15 milyon insana ulaşıyor, lisanslı eğitmenler yetiştiriyor, egzersiz DVD'leri çıkarıyor ve Zumba® Wear ile kendi kıyafet ve aksesuarlarının satışını yapıyor.

İstanbul’da yoğun katılım ile gerçekleşen iki MEGA MASTERCLASS sonrası ZES Didem Zeybek, Zumba ® GOLD ZES Ecem Özcan Kuntay, Zumba® Choreo Jammer Remzi Öztosun, Zumba® Salsa Jammer Gülcan Başkurt, Zumba® Cumbia Jammer Orit Habip, Zumba® Reggaeton Jammer Bengü Tekin’in katılımıyla yepyeni koreografiler, muhteşem şov, eğlenceli sürprizlerle  11 Şubat’ta
Mega Masterclass Ege ile İzmir’de.

Zumba® Nedir?

Kolombiyalı fitness eğitmeni ve Shakira'nın koreografı da olan Beto Perez, bir gün dersine her zamanki aerobik müziklerini getirmeyi unutur. Çantasının içinden çıkan, kendisi için yaptığı karışık kaseti (salsa, merengue) dersinde kullanmaya karar verir. Müziğe uygun tekrarlı hareketler yerine içinden geldiği gibi özgün bir koreografi ile dersini verir. Beto'nun enerjisi tüm derstekilere yayılır ve herkes bu yeni derse bayılır. Böylece  devrimsel yeni bir dans-fitness egzersizi doğmuş olur: Zumba® Fitness. Sonraları Beto, Zumba®'nın ortaya çıkışını ‘mutlu bir kaza’ olarak ifade edecektir.