“Genç Akıl Söyleşisi”ne Bornova'da Büyük İlgi


Bornova Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak 2016 yılında hayata geçirdiği “Genç Akıl Söyleşileri” devam ediyor. Alanında başarılı çalışmalara imza atan ve gençlere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken isimlerin katıldığıetkinliğin son konuğu ünlü televizyoncu, sunucu ve yazar Metin Uca oldu.

Gençlerle mesleğinde duayen olmuş kişileri bir araya getiren interaktif söyleşi  İzmirlilerden büyük ilgi gördü. Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’ndaki etkinlikte ayakta kalanlar için ilave sandalyeler getirildi. Sahnede kendi yaşamından kesitler anlatan Metin Uca, vatandaşları kimi zaman güldürürken kimi zaman da düşündürdü. İki saate yakın süren etkinlikte kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Uca’ya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çiçek vererek teşekkür ederken,  Bornova Meydanı’nın resmedildiği bir tablo da hediye etti.

Söyleşi için İzmir’e gelen ünlü televizyoncu Metin Uca, etkinlik öncesi Bornova Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen +1 Down Kafe ve Diyet Kafe’yi de ziyaret etti.  Diyet Kafe’de ki ürünlerin tadına bakan Metin Uca, Çölyak ve PKU hastalığının yaygın olarak görüldüğüne dikkat çekerek Bornova Belediyesi’nin böyle bir projeyi hayata geçirmesinin önemine vurgu yaptı.Tüketebilecekleri besinlerin pahallı ve zor bulunan ürünler olduğunu da hatırlatan Uca, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı gösterdiği duyarlılıklardan dolayı tebrik etti. Bornova Merkezi ve Büyük Park’ı  Başkan Atila ile birlikte dolaşan televizyoncu, Bornovalı hayranlarıylada bol bol fotoğraf çektirdi.

    Yorum Yap