Robosonic
Geçmiş Etkinlik


Robosonic ya da gerçek isimleri ile Cord ve Sacha, 2012 yılının yaz aylarında, elektronik müzik dünyasına global anlamda ses getiren bir biçimde giriş yaptılar. Off Recording’den yayınladıkları, içerisinde Dr. Dru ve Fritz Zander’ın da remixlerini içeren “Worst Love” adlı albümü, dans pistlerine bomba gibi düştü. Bu kısacık zamanda klasiklerin arasına girmeyi başaran albümün, haftalarca Beatport listelerinde en üst sıralarda kalması ya da Resident Advisor’ın “En İyi Parçalar” sıralamalarında boy göstermesi, Robosonic’in hızlı yükselişini gözler önüne seriyor.

Aslında uzun yıllardır elektronik müzik ile uğraşan ikili, dans pistindeki dinleyicilerini soluksuz bırakarak kendilerine dünya çapında bir ün edinirken, “hissederek” çalmayı bir öncelik haline getirdiklerini her hallerinden belli ediyorlar. Yetenekli ikili, yaptıkları müziğe daimi olarak kendilerinden bir parça katarak performanslarını çok boyutlu hale getirmeye çalışıyor.

Parçalarının birçok ünlü DJ tarafından remixlendiğini görme şansına da nail olan bu genç DJler, Jackmode, Off Recordings, Stil Vor Talent ve 2DIY4 gibi başarılı plak şirketleriyle çalışarak birbirinden önemli ve başarılı EPler yayınlamaya devam ediyorlar. Cord ve Sacha’nın, sadece prodüksiyonları ve üretkenlileriyle değil, samimi ve dürüst duruşları ile fanlarının sevgisini kazandığı da bir gerçek.

Kariyerlerini, “amansız bir sanatsal kavga” ve “bir müzikal bağımsızlık savaşı” olan tanımlayan ROBOSONIC, dünyanın en çok aranan Deep House DJlerinden olmaya doğru hızla yol almaya devam ediyor.

Robosonic 15 Temmuz Cuma gecesi Madeo Beach Alaçatı kabininde!