Türkiye'nin En Büyük Aquapark'ı Çeşme'de Açılıyor


Çeşme'de yapımı devam eden ve Temmuz ayında bitmesi planlanan 'Oasis Aquapark' Türkiye'nin en büyüğü olacak. Tesiste haftada 7 bin 500 kişinin ağırlanması planlanıyor.

Türkiye'de ve dünyada bir benzeri olmayan 'Space Race' adlı oyununda da bu parkta olacağı belirtildi. Aqupark'ta her yaş grubu için havuzlar, oyun grupları, restoran, cafe ve çok büyük bir yeşil alan yer alacak.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ‘Tesiste, yetişkinler için 3 kule ile 4'ü ekstrem 10 kaydırak grubu, 3-9 yaş arası çocuklar için 1 kaydırak grubu ile çocuk oyuncak havuzu, 1 dalga havuzu, ayrıca 1 büyük yüzme havuzu bulunacak. 'Space Race' isimli kaydırak aynı anda 8 kişiye kadar grupların tek botla kayabildikleri, 'Aile Tipi' olarak adlandırılan bir kaydıraktır ve dünyada ilk defa Oasis Aquapark'ta yer alacak. 'King Cobra' isimli kaydırakta aynı anda ikişer kişilik iki grup yarış yapabilmektedir. Bu kaydırak ile üretici firma Polin son dört yıldır üst üste 'Avrupa'nın en iyi kaydırağı' ödülünü kazandı’ dedi.









    Yorum Yap