Burn Electronica Festival Çeşme
Geçmiş Etkinlik
163.50 TL


Burn Electronica Festival Çeşme 2016, 5-6 Temmuz tarihlerinde Alaçatı Soundpool’da!

FG 93.7 tarafından 2004 yılından beri düzenlenen, 150.000’i aşkın müzik severi ve dünyaca ünlü 600’den fazla sanatçıyı ağırlayan Electronica Festival, Burn Energy ana sponsorluğu ile, 5-6 Temmuz Çeşme ve 13-14 Ağustos Istanbul festivalleriyle yazın en büyük elektronik müzik buluşmasına hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl 7.000 müzik severin katılımıyla yazın en iyi etkinliklerinden biri olarak gerçekleştirilen festival, 2016 yazında kendinizi 2 gün boyunca müzik ve doğanın iç içe olduğu bir atmosferde bulacağınız Alaçatı Soundpool’a davet ediyor. Elektronik müzik sahnesinin son dönemde en başarılı isimleri eşliğinde aralıksız sürecek müzik deneyiminin yanı sıra, bir çok aktivite, workshop, özel lezzetler ve pop-up shop’lar da festival tutkunlarını bekliyor.

John Digweed, Tiga, Âme (Live), Bob Moses, Oliver Koletzki, Adana Twins, Nora En Pure ve Sofi Tukker’ ın yanı sıra, Beegee, Murat Uncuoğlu, Sezer Uysal, Doruk Güralp, Ali Efe Dinç, Furkan Kurt, Nisso, Büber, Sevil Soylu, Ah Gülnihal ve daha bir çok ismin sahne alacağı güçlü sanatçı kadrosuyla katılımcıların tüm duyularına hitap edeceği Burn Electronica Festival Çeşme 2016 ‘nın avantajlı biletleri kısa bir süre için Biletix’de.