Ege Rock Fest
Geçmiş Etkinlik

Ege Üniversitesi Rock Topluluğu`nun organize ettiği Ege Rock Fest, 17-18 Mayıs tarihlerinde İzmir`in prestijli mekanlarından Ooze Venue'de gerçekleşiyor.

Birbirinden güzel gruplara ev sahipliği yapacak olan festival bu sene bomba gibi kadrosuyla İzmir'in en sağlam festivali olacak. Pentagram, Kurtalan Ekspres, Umut Kuzey, Umut Kaya ve Melis Danişmend'in yanı sıra kendilerine has slow parçalarıyla Madde, eğlenceli sahnesiyle alternatif rock türünde Madrabaz, pop&rock dalındaki single ile büyük ses duyuran Tuğçe Bürge, Zeytinli Rock Festivali'ndeki performansıyla ses getiren Parça Tesiri, keyifli sahne şovları ve geniş kadrosuyla seyirciyi eğlendirmeyi kendine görev bilen Positive Live Project, progresif metalin İzmir'deki tek temsilcisi Hi-Head, ikinci albümü 'Hybrid Lying Machine' ile ortalığı dağıtan God Mode ve Türk Folk metali mükemmel şekilde icra eden Yabgu sahne alacak isimler arasında .

Ege Rock Fest`in indirimli bileti 10 TL`den satılıyor. Gişeden satış fiyatı ise 15 TL. Her cebe uygun fiyat politikasıyla dikkat çeken Ege Rock Fest`in sınırlı sayıda biletleri Ooze Venue, Kafe Pi Bornova, Balance Bar, Tatoo Bar ve Pazartesi`den itibaren Biletix'ten alınabiliyor.


Hi-Head – https://www.facebook.com/Hi-Head-1424133227807199
God Mode – https://www.facebook.com/godmodeband
Madde – https://www.facebook.com/Madde-902583326439940
Madrabaz – https://www.facebook.com/MadrabazOfficial
Parça Tesiri – https://www.facebook.com/parcatesiri
Positive Live Project – https://www.facebook.com/positivelive
Tuğçe Bürge – https://www.facebook.com/tugceburge
Yabgu – https://www.facebook.com/yabguband