Wings for Life World Run İzmir
Geçmiş Etkinlik

Wings for Life World Run
8 Mayıs 2016 Pazar, 14.00
Başlangıç Noktası: Gündoğdu Meydanı
Katılım Bedeli: 50TL

Tüm dünya bir kez daha Wings for Life World Run ile koşamayanlar için koşmaya hazırlanıyor. Türkiye’de iki yıl boyunca koşuya Alanya ev sahipliği yapmıştı, 8 Mayıs 2016’da ise adres İzmir olacak. Başından beri olduğu gibi, Wings for Life World Run’da tüm dünya aynı anda koşmaya başlayacak! Yakalama Aracı da bir kez daha koşucuların peşine düşecek.

Kayıtlardan elde edilen gelirin tümü, direkt olarak Wings For Life Vakfı’na bağışlanacak ve burada omurilik zedelenmelerine dikkat çekmek ve tedavi yöntemleri geliştirmek için kullanılacak.
Online başvurular 3 Mayıs’ta, geceyarısı sona erecek.

İster profesyonel bir atlet ol, ister sadece hafta sonları koşan sıradan bir koşucu, Wings for Life World Run, omurilik zedelenmelerinin tedavisi için yapılan araştırmalara katkıda bulunman için seni bekliyor. Üstelik koşucular, bu sıra dışı yarışta tekerlekli sandalyeli katılımcılarla yan yana koşacak. Eğer koşunun gerçekleşeceği 30’u aşkın lokasyondan birinde bulunamıyorsan, Selfie Run uygulamasıyla nerede olursan ol, Wings for Life World Run deneyiminin bir parçası olabileceksin. Tüm ayrıntılar ve başvuru için adres: wingsforlifeworldrun.com