Berfu & Eser Yenenler – Çift Terapisi
Konak
6 gün kaldı
SATIN AL 525 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Berfu & Eser Yenenler – Çift Terapisi
04 Nisan 2024, Perşembe, 21:00
AKM Yunus Emre Salonu

Berfu & Eser Yenenler ”Çift Terapisi” şehrine geliyor!

“Gösteri 75 dk. ve tek perdedir.”

Kadın erkek ilişkilerindeki problemler ortak mıdır yoksa her ilişki kendine mi özgüdür? Berfu Yenenler ve Eser Yenenler ilişkilerinde yaşadıkları problemleri çözmek için çift terapisine gitmeye gerek olup olmadığına seyirciyle birlikte karar verecek.

Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadınlar da geri kalmayıp karşı atakla erkekleri delirtiyor, ilişkiler çıkmaza giriyor, herkes kendinden bir şeyler buluyor ve olaylar gelişiyor.

Eğlence dolu bir sohbet, kahkaha dolu anlar, sinir krizlerinin gülme krizine döneceği dakikalar ve çok daha fazlası ile şehrine geliyor.


Etkinlik Kuralları

– Gösteri 75 dk. ve tek perdedir.
– 8 yaş sınırı bulunmaktadır.
– Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.
– Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
– Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. 
– Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
– Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır.  Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır.
– Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
– Etkinliğe evcil hayvan getirilmemesi rica olunur.
– Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.
– Etkinlik alanına ateşli silahlar, yanıcı, patlayıcı, parlayıcı (*deodorant, *sprey, *parfüm,  vb. gibi), kesici, delici, bereleyici, saldırı ve savunma amacıyla olmasa bile fiilen saldırı ve savunmada kullanılmaya elverişli (*kask, *kamp sandalyesi, *selfie çubuğu, *tripod, *pantolon zinciri vb.) her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.