Alaçatı’da Ot Festivali izdihamı


Çeşme'de bu yıl 7’ncisi düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin üçüncü günü, kortej yürüyüşüyle renklendi. Günübirlik turlarla yüzlerce kişinin otobüsle taşındığı Alaçatı’da adım atacak yer kalmadı.

Çeşme, bu yıl 7’ncisi düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin üçüncü günü hafta sonunun da etkisiyle tıka basa doldu. Ülkenin birçok yerinden düzenlenen günübirlik turlarla yüzlerce otobüs kente geldi. Ot Festivali nedeniyle Alaçatı’ya otobandan binlerce araç girişi olurken; caddeler, sokak araları ve Ilıca Alaçatı arasındaki çamlık yol park eden araçlarla doldu taştı. Kendi araçlarıyla ya da tur otobüsleri ile gelen binlerce kişi, Alaçatı sokaklarını sabahın erken saatlerinden itibaren doldurdu. Restoran ve kafelerde boş yer bulmak mümkün olmazken, Alaçatı sokaklarında kurulan stantlarda yiyecek kalmadı.


KORTEJİN BAŞINI O ÇEKTİ
Festivalin en renkli görüntüleri binlerce kişinin katıldığı kortej yürüyüşünde gerçekleşti. Saat 13.00’de Alaçatı Postanesi’nin önünden başlayan kortej yürüyüşünde tam bir izdiham yaşandı. İnsanların yoğun ilgisi nedeniyle kortejin yürüyüşünü tamamlaması saatler aldı. Kortejin en başında yürüyen sakız cinsi koç ilgi çekti.


    Yorum Yap