Sunay Akın'ın "Bakmak ile Görmek" İsimli Gösterisi Karşıyakalılarla Buluşacak

Karşıyaka Belediyesi Dünya Tiyatrolar Günü’nü de kapsayan bu hafta sonu boyunca birbirinden güzel organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Cumartesi günü KODA, 1’inci Yıl Konseri ile sanatseverlerin karşısında olacak. Pazar günü ise Sunay Akın ve 4 ayrı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşacak.

Koda’dan 1’inci Yıl Konseri
Kültürel ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden keyifli sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Kuruluşunun 1’inci yıl dönümünü kutlayan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), Cumartesi günü saat 20.00’de, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde konser verecek. Dünyaca ünlü koro şefi Rengim Gökmen’in yöneteceği, Tevfik Rodos’un solist olarak sahne alacağı konserde Mozart’ın eserleri seslendirilecek. Konser davetiyeleri Hikmet Şimşek Sanat Merkezi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden ücretsiz temin edilebilecek.

Sunay Akın Sahne Alacak
27 Mart Pazar günü ise ünlü Sanatçı- Yazar Sunay Akın, Karşıyakalılarla buluşacak. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda, saat 20.00’de sahne alacak olan Akın, ‘Bakmak ile Görmek’ isimli gösterisini sunacak. Tarihsel bilgileri güncel konularla harmanlayarak başarıyla gösteriye dönüştüren sanatçının oyunu halka açık ve ücretsiz olacak.

Belediye Tiyatrosu’ndan Üç Oyun
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu da hafta sonu üç oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkacak. 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde Tembel Karınca Çiçi adlı çocuk oyunu sahnelenecek. Aynı gün saat 20.00’de ise Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde yetişkinlere yönelik “Ayak Bacak Fabrikası” oynanacak. 27 Mart Pazar günü ise saat 14.00’te yine Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde Peter Pan çocuklarla buluşacak. Suat Taşer Sahnesi’nde ayrıca 26 Mart 2016 Cumartesi günü, Atölye Tiyatrosu’nun “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı oyunu sahne alacak. Nikolay Gogol’un yazıp Savaş Yavuz’un yönettiği oyunu Erdem Topuz oynuyor.  Oyunlar ücretsiz olarak sergilenecek.


    Yorum Yap