Borsa'nın Fotoğrafları Instagram'da Yarışacak


Türkiye'nin ilk Ticaret Borsası olarak 1891 yılında kurulan ve bu yıl 125.yılını kutlayan İzmir Ticaret Borsası, 88 yıldır kullandığı binasını düzenlediği Instagram fotoğraf yarışması ile İzmirlilerle buluşturuyor. 125 yıldır Türkiye'nin siyasi ve ekonomik hayatına tanıklık eden nadir kurumlardan olan İzmir Ticaret Borsası'nın 23 Temmuz 1928 yılında hizmete açılan Gazi Bulvarı'ndaki binasını konu alan #izmirborsasarayı Instagram Fotoğraf Yarışması, 30 Mart – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında İzmir Ticaret Borsası resmi Instagram sayfası https://instagram. com/izmirticaretborsasi/ üzerinden gerçekleştirilecek.
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, ‘Borsamız 125 yıllık geleneğin güçlü bir temsilcisi. Borsamızın çalışma ve hizmetlerini 88 yıldır gerçekleştirdiği, Gazi Bulvarı'nda bulunan Borsa Sarayı kentimizin önemli simgeleri arasında yer alıyor. İzmirlilerin binamızı yakından tanıyabilmesi için 125. Yılımızda böyle bir yarışma düzenlemeyi düşündük’ dedi.

Yarışmaya nasıl katılım sağlanacak?
Yarışmaya katılmak isteyenlerin öncelikle İzmir Ticaret Borsası'nın @izmirticaretborsasi adlı Instagram hesabını takip etmesi gerekiyor. Yarışmaya, Borsa Sarayı'nın dış çekimleriyle katılanabileceği gibi iç mekan fotoğrafları da gönderebilecek.
İç mekanda fotoğraf çekimi yapabilmek için, yarışma şartnamesinin de yer aldığı www.itb.org.tr/instaborsayarisma adresindeki sayfada yer alan randevu talep formunu doldurmak gerekiyor. Katılımcılar fotoğraflarını, #izmirborsasarayı hashtagi ile @izmirticaretborsasi hesabını etiketleyerek yarışmaya dahil edebilecek. Birincilik ödülünün 3.000 TL, ikincilik ödülünün 2.000 TL ve üçüncülük ödülünün 1.000 TL olarak belirlendiği yarışmaya 16 yaş ve üzeri kişiler katılabilecek.

(YENİASIR)

    Yorum Yap