Cem Adrian
Bornova
Geçmiş Etkinlik
Gidiyorum:  28
SATIN AL 224 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Cem Adrian
18 Mart 2022, Cuma, 21:30
Ooze Venue

Biletler

Genel Giriş: 168.00 TL

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ocak ayının sonlarında unutulmaz türküleri yorumladığı yeni albümü “Seçkiler 2”yi çıkartan Cem Adrian; Türkiye’nin dört bir yanında ve yurt dışında konserlerine de devam ediyor!

Türkiye müzik endüstrisinin bilindik kuralları dışında, kendi çizdiği çizgilerde yürüyen sanatçı Cem Adrian; unutulmaz türkülerden oluşan 11 eserin bulunduğu “Seçkiler 2” albümünü geçtiğimiz ocak ayının sonlarında dinleyicileriyle buluşturdu.

Cem Adrian; 10 yıldır, sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atıyor. Başarılı müzisyen aynı zamanda, bölge ayırt etmeksizin Türkiye’nin her şehrinde, en fazla konser veren canlı performans sanatçıları arasında ön sıralarda yer alıyor.

“Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım” (2005), “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti” (2006), “Essentials / Seçkiler” (2008), “Emir” (2008), “Kayıp Çocuk Masalları” (2010), “Siyah Bir Veda Öpücüğü” (2012), “Şeker Prens ve Tuz Kral” (2013), “Cam Havli” (Umay Umay ile birlikte-2014), “Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum” (2014) ve “Yalnızlık Senden Daha Çok Seviyor Beni” (2015) albümlerini piyasaya çıkaran Adrian’ın, kayıtları 2014’te tamamlanan “Seçkiler 2” albümü de Ocak ayının sonlarında dinleyicilerle buluştu. Sanatçı, şimdilerde ise yeni albümlerin ve bir kitabın hazırlıklarını sürdürüyor.

Etkinlik Kuralları

– Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
– Kapı açılış 20:00 Konser saati 21:30
– Konser, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşecektir.
– Katılımcılar/izleyiciler Covid-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. Organizasyon firması alınan önlemlere ve kurallara uymayan kişileri etkinlik mekanına almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir.
– Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.  Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.
– Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.
– Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
– Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.
– Organizasyon şirketinin, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
– Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.