Bir Tatlı Huzur İçin Adres Arife Teyze ve Halit Amca


Facebook'ta ‘Sinan Süslü’ isimli kişinin paylaşmış olduğu bir notu sizinle paylaşmak ve bu farkındalığa ortak olmak istedik.

Sinan Süslü
Arkadaşlar bu yaşlı çiftimizi önceki eşya yardımından tanıyan arkadaşlar var ve şimdiki yardım isteme nedenim ben burada olmayacagım taşınıyorum.Sizden ricam onlara yardım eli uzatmanız kendileri her zaman evin içindeler dışarıya çıkacak güçleri yok kedileriyle beraber yalnız yaşıyorlar.Sizden ricam onlara erzak yardımı bulunmanız pirinç,bulgur,makarna,yoğurt alıp verebilirsiniz uzun zamandır tanıyorum ve gerçekten ihtiyaçları var. Evlerine gidip oturup muhabbet edin her, zaman kapıları açık olacaktır size. Çok tatlı dilli iyiler.

Gidip o adrese uzaktan bakabilirsiniz zaten zemin kat yoldan içerisi görünüyor sürekli o salonda oturup yatıyorlar dışarıya çıkamayacak kadar yaşlılar. Empati yapın lütfen ve en azından bu iletiyi paylaşabilirsiniz yardım edecek arkadaşlarımız çıkabilir.


Adresini ve telefon numarayi veriyorum. Hiç olmazsa arayın Sinan'ın arkadaşıyım deyin konuşun o telefon konuşması bile onları mutlu etmeye yeter.

1756 sokak no:38 daire:1 murat apt. Aksoy Mahallesi. İZMİR/Karşıyaka

Tel: 0539 334 52 27 (Telefona Arife teyze çıkacaktır.Halit amca hastalığından dolayı pek rahat konuşamıyor)

Ve

KIŞ YAKLAŞIYOR GİYECEK YARDIMI LÜTFEN

    Yorum Yap