Hakkında

Henüz keşfetmediyseniz bir yeni mekan tavsiyesinde bulunalım No:42. Tahmin edersiniz ki mekanın ismi sokak ve kapı numarasından geliyor. İzmir’e yeni bir soluk bu mekan size birden fazla şey vaadediyor. No:42 yalnızca bir kafe değil aynı zamanda dükkan, plakçı, atölye, ofis olarak da uğrak noktanız olabilir. Burada sanat ve tasarımın bütünleştiğine tanıklık edecek her köşesindeki detaylara ilgiyle kapılacaksınız. O yüzden söylemeliyiz ki buraya yalnızca kafe gözüyle bakmamalısınız beğendiğiniz her şeyi sipariş edebiliyorsunuz.

Peki No:42’de başka neler bulabilirsiniz? Plak odasında güzel müziğe dair bir çok şeyle karşılaşıp düzenledikleri plak dinleme etkinliklerine de katılmalısınız. Ayrıca bahçelerinde açıldıkları günlerden beri düzenli olarak yaptıkları panayırlarda gerçekleşiyor. Bu panayırda farklı tasarımcılar, plak dinleme etkinlikleri ve tabii canlı müzik de var. Gidenlerin yalancısıyız bu panayırlar da çok sevilmiş.

Yeni soluklu ve aktif bu mekanda mutlaka bulunmanız için yeteri kadar sebep yokmuş gibi kitabınızı, işinizi ya da en güzeli dostlarınızı getirip mekanın samimiyetinde ister kitap okuyun ister çalışın ya da keyifli sohbetler gerçekleştirin.

Enfes kahveler, güzel yemekler de cabası! Mesela rokforlu, cheddarlı, acı soslu miniburgerlarını ve lezzetli piccata milanese’i mutlaka denemelisiniz. Biran önce No:42’nin yollarına düşmemek için sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyoruz.

Adres: 1462 Sk. (Yüzbaşı Şerafettin Bey Sokak) No:42, Alsancak


Etkinlikler