Banklar Renkleniyor

Geri dönüşüm ve tasarrufa yönelik çalışmalara ağırlık veren Buca Belediyesi, bu kez de eskiyen bankları yenileyerek, kente kazandırıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla parklarda bulunan yaklaşık 200 adet yıpranmış bank, onarımlarının ardından çiçek motifleri işlenerek, boyanıp estetik bir görünüme kavuşturuluyor.



Buca’da parklarda bulunan ve eskiyen banklar artık çiçek açacak. Geri dönüşüm ve tasarrufa yönelik adımlarına bir yenisini daha ekleyen Buca Belediyesi, Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalarla eski banklar yenileniyor ve üzerlerine çiçek motifleri işleniyor.


Müdürlük bünyesinde kurulan bir ekip, park park dolaşarak eski ve yıpranmış bankları tespit ediyor. Toplanan banklar, zımparalama, anti-pas uygulama, boyama ve son olarak çiçek motiflerinin işlenmesinin ardından yeniden parklardaki yerini alıyor. Bu çalışmalar neticesinde eski bankların yol açtığı görüntü kirliği ve sağlıksız koşulların önüne geçilmesinin yanı sıra ciddi bir tasarruf da sağlanıyor.


    Yorum Yap