Alsancak’ta Ünlüler Geçidi


İzmir’in önemli açıkhava etkinliklerinden biri olan Night Out Shopping bugün ve yarın onlarca ünlüyü İzmirlilerle bir araya getirerek unutulmaz iki gün yaşatacak

İzmir’in en büyük açıkhava etkinliklerinden biri olan Night Out Shopping, bu akşam başlıyor. Yarın da devam edecek etkinlikte adeta ünlü akını yaşanacak. Ontan İnşaat ana sponsorluğunda, Özgörkey Otomotiv ve Derece Koleji sponsorluğunda gerçekleşecek organizasyonu bugün Türkiye’nin önemli deri markalarından biri olan Kırcılar Deri ile başlıyor. Kırcılar Deri, modacı Simay Bülbül ile birlikte hazırladıkları koleksiyonun sunumunun ardından Rouge et Blanc mağazasında satışta olan Raisa&Venessa, Zerrin Akıncı, Zeynep Erdoğan, Selma Çilek ve Ayşen Arman ve Ebru Karabayır markalarının defilesi gerçekleşecek. Son defile modacı Tolga Çam’ın olacak. Tolga Çam efsane tasarımlarını İzmir’de ilk kez Night Out Shopping’de sergileyecek.


DJ PERFORMANSI DA VAR


Yarın ise Zeynep Mayruk, Şaziment Göçmen, Soda Trend, Melisa Pala, Züleyha Kuru’nun karma defilesi Mustafa Bey Caddesi’nde gerçekleşecek. Koreografisini Enis Barış Küçükçiftçi’nin yaptığı defilelerde Ece Gürsel, Günay Musayeva, Ece Begüm Yücetan, Açelya Kartal, Tuğçe Sarıkaya, Fatoş Kabasakal, Irmak Atuk, Sima Serafettinova gibi ünlü modeller boy göstercek. Ivana Sert, karma defilenin sonunda podyuma çıkarak kapanışı gerçekleştirecek. DJ ve orkestraların müzikleri ile şenlenecek olan Alsancak, onlarca alışveriş standı ve 00:00’a kadar açık mağazaları ile İzmirlilere unutulmaz iki gece yaşatacak. İzmir’in kalbi bu kez Alsancak’ta atacak.

Kaynak: http://gazetedokuzeylul.com/

    Yorum Yap