Seviyorsan Git Ayrıl Bence 
Konak
Geçmiş Etkinlik
Gidiyorum:  1
SATIN AL 444 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Seviyorsan Git Ayrıl Bence 
15 Şubat 2024, Perşembe, 20:00
AKM Yunus Emre Salonu

Seviyorsan Git Ayrıl Bence

“Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti Krizantem çay bahçesinin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı?

Her aşk biraz Komiktir, Arabesk Müzikali, Kadın Kafası ve Emlakçıyı Beklerken oyunlarının yazarı İrfan Kangı dan bu kez boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli bir dille anlatan tek perdelik bir komedi oyunu olan “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” hepimizin bir şekilde şahit olduğu aile içi uyuşmazlıkları sahneye taşıyor.

Tüm bu hesaplaşma içinde adeta seyircinin tarafsız bir hakem gibi temsilini yapan eğlenceli bir garsonun da olaylara dahil olması ile 1saat 15 dakikalık eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Yazan : İrfan KANGI
Oyuncu: Ufuk ÖZKAN , Rojda DEMİRER, Doğan Dileroğlu
Fotograf: Emre MOLLAOĞLU
Afiş Tasarım: Fatih BOZ 
Yapım: 1 Nefes Yapım ve Organizasyon
Etkinlik Kuralları– Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır.  Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır.
– Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. Biletler tek kişiliktir.
– Organizasyon firması gündeme dair olumsuz bir durumda etkinliği erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
– Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
– Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.
– İade veya değişiklik yapılmayacaktır.